Interieur Randstad Diemen

Gasten die voor besprekingen bij Randstad op bezoek komen moesten tot voor kort wachten bij de balie tot ze opgehaald werden door de betreffende medewerker. In het kader van de verhoging van de gastvrijheid is de gehele hal op de begane grond voor bezoekers toegankelijk gemaakt. Ze vinden hier een koffiebar, werk- en overleg plekken. Aansluitend aan de hal zijn vergaderruimten en afgesloten bespreekkamers gemaakt. De meeste bezoekers hoeven daardoor niet meer naar de diverse, beveiligde afdelingen in het gebouw meegenomen te worden. Op de eerste verdieping zijn het bedrijfsrestaurant, het bezoekersrestaurant en de bijbehorende keuken volledig vernieuwd. Restaurantbezoekers hebben via diverse vensters visueel contact met de medewerkers in de keuken en spoelkeuken. In het restaurant zijn tevens werk en overlegplekken gerealiseerd. Medewerkers maken veelvuldig gebruik van de nieuwe voorzieningen. Sinds de verbouwing vindt intern overleg vaak plaats in de hal of het restaurant. Eigen kantoorruimte met overlegplek wordt minder noodzakelijk. Er wordt gewerkt aan een grotere differentiatie in werkomgeving. Op de IT afdeling zijn de cellenkantoren al vervangen door een omgeving die het 'nieuwe werken' faciliteert. Een open centrale werkruimte met overlegplekken aan de randen. Deze nieuwe omgeving maakt het mogelijk om aangenaam en op eenvoudige wijze in wisselende samenstelling te werken.

Opdrachtgever(s)

Diemermeere beheer bv

Uitvoering

BAM Amsterdam

In dienst van

Quist Wintermans architekten

Rol

Architect Projectleider
Delen: Share on Facebook Share on twitter Email

Huis van Portaal
Utrecht

© Quist Wintermans Architekten.

Voor de hoofdvestiging van de woningcorporatie Portaal is een bestaand kantoorpand verworven. Het gebouw is omgevormd tot energielabel A en gereed gemaakt voor “het nieuwe werken”.

lees meer >>>

Montessori Lyceum
Rotterdam

Nieuwe toneelafscheiding Rotterdams Montessori Lyceum is aftrap voor vernieuwing.

lees meer >>>

IVKO Amsterdam

Het IVKO is na een paar jaar te zijn gehuisvest in een nieuw gebouw gestart met het aanpakken van ongemakken in het dagelijks gebruik.

lees meer >>>

Interieur huisartsenpraktijk

In het complex Oranjepanden van Ymere zijn de begane grond en eerste verdieping aan de Vrolikstraat verhuurd aan een gezondheidscentrum.  De eerste verdieping wordt gedeeld door een huisartsen praktijk en een praktijk voor logopedie.

lees meer >>>

Verbouwing en interieur Gemert

Het monumentale pand uit 1868 is gerenoveerd, nieuwe ramen en isolatie zorgen ervoor dat de woning voldoet aan alle duurzaamheids- en conforteisen van deze tijd. Daarnaast zijn de keuken en badkamer geheel vernieuwd. Er is aan ruimtelijkheid gewonnen met behoud van de historische kwaliteit.

lees meer >>>

Interieur Forumgebouw Wageningen Universiteit

© Quist Wintermans Architekten. Het interieur voor het hoofd onderwijsgebouw van de universiteit bestaat uit meerdere balies, de inrichting van collegezalen en de universiteitsbibliotheek. Naast het ontwerp van de custom made meubels is een belangrijke esthetische en technische bijdrage geleverd aan de vereiste tender voor het projectmeubilair.

lees meer >>>

Tafel boardroom

Nieuwe vergadertafel in een bestaande boardroom in het hoofdkantoor van een international. De tafel is voorzien van state of the art communicatietechniek waarbij videoconference een belangrijk gegeven is.

lees meer >>>

Bericht

Dank je Je bericht is verzonden, we zullen zo snel mogelijk reageren.



[E]